2016-06-12 00:29:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nem lesz egy egyszerű nap

Napi horoszkóp június 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. A párkapcsolatának komoly változtatásokra van szüksége. Délután próbáljon meg kicsit másképpen beszélgetni a kedvesével séta közben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr továbbra is a Bika jegyében áll, a Mars támadja. Ez stresszeli Önt, lehetséges, hogy problémás lesz a szabadidejét beosztani. Képtelen lesz sorrendet felállítani a mai napon. Lassítson a tempón, csak azzal foglalkozzon, ami mindenkinek jó lesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz már két lépéssel előbbre lépett. Valami mást szeretne csinálni, mint a szokásos napi program. Gondolatban már hozzá is fogott ehhez. Túlbecsülheti a képességeit és az energiáit. Fontos, hogy pihenje alaposan ki magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kellemesen kapcsolódik a Plútóhoz. Ez nagyon jót tesz az Ön párkapcsolatának. Lehetőséget ad Önnek arra, hogy mindent tisztázzanak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold még a Szűz jegyében áll, de este már tovább lép ebből is. Ma még komoly vitákra kell készülnie, elsősorban a pénzügyek miatt. Hogy mekkora lesz ez a vita, csakis az Ön döntésén múlik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szembenállása gyengíti az Ön energiáját, és teljesen össze is zavarodhat tőle. Egy barátja segíti Önt, felvidítja a vicceivel. Vigyázzon arra, hogy gondolatai egy témánál maradjanak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz támadásba lendül. Ez nem lesz egyszerű nap. Ha szükséges, nyíltan terítse ki a kártyáit, nem baj, ha véget ér a türelme. Este mindenképpen pihenjen egy jót.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars a Skorpió jegyében áll, hátráló mozgásban látszik. Három helyre is szórja a nyilait. Önt sem lesz nehéz belevonni a vitákba. Este gondoskodjon az abszolút nyugalomról.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal, ez kikezdheti az Ön idegeit. Jó lenne, ha valami abszolút szórakoztató programot szervezne mára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében marad. A Vénusz és Jupiter quadrát fényszögű kapcsolata miatt a párjával vitákba keveredhet az érdekeik különbözősége miatt. Az Újhold szétszórttá teszi, vigyázzon vezetés közben!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Újhold engedi, hogy nyugodtan kezdje a napot. Pihenje ki a hetet egy kiadós reggeli mellett. Ha ön szingli, legyen óvatos! Felvágós, csaló emberekkel találkozhat. Ne engedje semmire se rábeszélni magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében marad. A Jupiter erős, de ez alkalommal a Vénusszal quadrát fényszögben kritikus kapcsolatban áll, és ellenőrzi, hogy mindent jól és helyesen csinál-e. Ma a szerelemben is viszály léphet fel. Az Újhold elveszi energiáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: